Anusol Plus HC Unguent

Anusol Plus HC UnguentAnusol Plus HC Unguent

Anusol Plus HC unguent este un remediu pentru hemoroizii interni sau externi si alte iritatii ale zonei anale, avand la baza benzoatul de benzil, bismut si acetat de hidrocortizon.

Ingrediente active

Anusol Plus HC unguent contine: benzoat de benzil, bismut oxid, bismut, acetat de hidrocortizon, balsam Peru si oxid de zinc.

Vezi mai jos produsele cu Hidrocortizon recomandate !

Acetatul de hidrocortizon este ingredientul activ in majoritatea unguentelor destinate reducerii inflamarii in zonele sensibile. Acesta inhiba actiunea substantelor produse de zonele sau membranele iritate care forteaza vasele de sange sa se dilate, provocand durere si disconfort.

Bismutul lucreaza impreuna cu balsamul de peru si oxidul de zinc ca antiseptic, ajutand in acelasi timp la revenirea la dimensiuni normale a vaselor de sange.

Acest remediu impotriva hemoroizilor este disponibil in aceeasi compozitie sub forma de supozitoare sau unguent, insa Anusol Plus HC Unguent este solutia mai practica datorita faptului ca acesta actioneaza atat asupra hemoroizilor interni, cat si ai celor externi.

Administrarea unguentului Anusol Plus HC

In timpul administrarii unguentului trebuie urmate anumite precautii, in general legate de o igiena corecta a zonei.

1. Se spala si se dezinfecteaza atent mainile inainte de aplicarea unguentului.
2. Se curata cu atentie si grija zona anala. Se recomanda evitarea hartiei igienice si folosirea unor carpe moi de bumbac sau tampoane sterile.
3. Anusol Plus HC unguent se foloseste dupa fiecare scaun si dupa igienizarea zonei anale.
4. Unguentul poate fi folosit atat intern, cat si extern. Pentru aplicarea externa se poate folosi degetul curat cu care se maseaza usor zona cu probleme. Pentru aplicarea interna sa folosete instrumentul special gasit in ambalajul unguentului. Acesta se introduce cu atentie in rect si se aplica o cantitate mica de crema inainte de a retrage pompa.

Precautii:

1. A se evita contactul cu ochii sau inghitirea preparatului.
2. Daca simptomele persista dupa 10 zile de tratament, se recomanda o vizita la medicul specialist pentru a exclude alte cauze ale simptomelor. Hemoroizii au simptome comune cu o serie de afectiuni grave.
3. Produsul nu se foloseste pentru mai mult decat numarul de zile indicat pe prospect sau de catre medicul specialist, iar daca apar iritatii sau sangerari tratamentul trebuie oprit.
4. Unguentul nu este recomandat femeilor gravide, dar se poate folosi in siguranta in timpul alaptarii.
5. Anusol Plus HC unguent nu este recomandat copiilor, persoanelor suferinde de herpes, persoanelor cu rani deschise provocate de tuberculoza sau care sufera de diverse tipuri de infectii. De asemenea, persoanele care sufera de diverse alergii sunt sfatuite sa verifice cu atentie lista de ingrediente de pe ambalaj.

Fistula Perianala

Preparation H unguent

Lasă un comentariu