Crema pentru hemoroizi

crema pentru hemoroiziCrema pentru hemoroizi nu trateaza hemoroidul in sine, insa calmeaza simptomele neplacute ale hemoroizilor inofensivi din punct de vedere medical, un aspect atat de neplacut al vietii de zi cu zi. Arsurile, mancarimile si durerile cauzate in mod special la hemoroizi externi pot transforma activitatile de zi cu zi intr-o adevarata tortura, iar cremele disponibile pe piata sunt cea mai ieftina si la indemana metoda de a inlatura acest disconfort.

In plus, aproape orice crema pentru hemoroizi poate fi achizitionata fara prescriptia medicului de la farmaciile din zona.

Cum functioneaza crema pentru hemoroizi?

Exista numeroase tipuri de creme disponibile in momentul actual, insa toate functioneaza in mod similar dupa acelasi principiu de baza. Ele amelioreaza simptomele de disconfort cauzate de hemoroizii externi si nu au nici un efect asupra hemoroizilor interni, care necesita un diagnostic la medicul de specialitate precum si tratament diferit.

Click Aici Pentru Cele Mai Eficiente Creme Pentru Hemoroizi !

Crema pentru hemoroizi nu elimina hemorizii! Pentru a scapa de hemoroizi sunt necesare schimbari in modul de viata, obiceiurile alimentare si descoperirea motivului principal pentru care acestia se formeaza (o lipsa de fibre in alimentatie, prezenta permanenta a stresului sau lipsa de miscare sunt toate posibile vinovate pentru hemoroizii care continua sa reapara chiar si dupa un tratament hemoroizi).

Crema este doar o modalitate de a ameliora durerea si a reveni la activitatile zilnice normale in timp ce hemoroidul se vindeca.

Cum se aplica crema hemoroizi?

Pentru ca zona poate fi extrem de dureroasa, aplicarea cremei trebuie facuta cu grija. Se recomanda folosirea unui aplicator in cazul in care acesta este inclus in ambalaj, iar in cazul in care aplicarea se face cu degetul, mainile trebuie sa fie curate:

Inainte de aplicare se curata cu atentie zona afectata. Se pot folosi servetele umede, speciale pentru acest tip de problema sau apa calda cu un sapun non-iritant si o carpa moale.

Se dezinfecteaza mainile in cazul in care crema nu are aplicator, dupa care se aplica crema pe zona dureroasa si se maseaza usor pana cand aceasta este absorbita in piele.

Orice tub de crema pentru hemoroizi vine cu un prospect pentru utilizari si indicatii de aplicare care trebuie urmate intocmai. Pentru vindecarea cat mai rapida a hemoroidului, igienizarea zonei este de maxima importanta, de aceea trebuie mare atentie ca aplicarea cremei sa nu se faca in conditii neigienice. In cazul in care crema pentru hemoroizi nu isi face efectul dupa perioada indicata de tratament, aceasta perioada nu trebuie prelungita fara o vizita in prealabil la medicul specialist, care poate in urma unui control sa determine daca trebuie schimbata crema sau apelat la alte metode de tratament.

About Dr. Radu

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.