Crize Hemoroidale

Contents

Criza hemoroidala are loc atunci când hemoroizii nu sunt tratați, iar simptomele acestora se agravează. Crizele de acest fel sunt extrem de dureroase și deranjante, și în plus, te vor încurca în activitățile obișnuite. Dacă ai ajuns să te confrunți cu o suparatoare criza hemoroidala, cu siguranță ai nevoie de un tratament potrivit, care să aibă acțiune imediată și să te scape de durere pe loc. Dacă îți dorești să aflii mai multe despre crizele hemoroidale, cum să le menții sub control și cum să le tratezi, rămâi pana la sfârșit! Te vei alege cu o mulțime de informații folositoare.

Ce este criza hemoroidala

Criza hemoroidala reprezintă agravarea hemoroizilor, atât când vine vorba de hemoroizi interni, cât și de hemoroizi externi. Simptomele crizelor hemoroidale diferă de la persoană la persoană. De asemenea, acestea variază și în severitate sau durată. În timpul crizelor hemoroidale, inflamațiile hemoroizilor sunt duse la extrem. În funcție de simptomele pe care le ai, poți avea parte de sângerări, dureri crunte, prurit anal și disconfort acut.

Criza hemoroidală nu apare doar din cauza unui tratament defectuos al hemoroizilor, alte cauze ale apariției acesteia sunt: stresul, dieta necorespunzătoare, tulburările digestive (precum constipația sau diareea), sarcina sau nașterea, ciroza hepatică, colita, hipertrofia de prostată, tusea cronică, obezitatea, sedentarismul, ridicarea greutăților sau contactul sexual anal. Într-adevăr, crizele hemoroidale sunt foarte supărătoare, însă cu un tratament corespunzător, sunt și destul de ușor de vindecat.

Tratament criza hemoroidala

Atunci când începi să ai crize hemoroidale, trebuie să acționezi imediat, și mai ales, să acționezi corect, alegând produse bune, despre care te-ai informat în prealabil. Iată câteva sfaturi pe care noi ți le dăm pentru criza hemoroidală si tratamentul lor:

  • Ai grija de igiena ta. Poți opta pentru băi de șezut, acestea ajută atât la calmarea crizelor hemoroidale, cât și la vindecarea bolii hemoroidale. Le poți face cu apă simplă, sau poți alege ingrediente pe care să le adaugi. Pe lângă faptul că băile de șezut sunt benefice bolii hemoroidale, acestea te calmează și relaxează în același timp. Am vorbit pe larg despre băile de șezut și cum se fac acestea AICI (link).
  • Folosește un tratament adecvat ție. Inițial, poți încerca să te tratezi acasă. Noi îți recomandăm să alegi tratamentele naturiste, pe bază de plante, aceasta este cea mai sigură variantă. Foarte bune pentru tratarea hemoroizilor, fie ei interiori sau exteriori, sunt cremele și ceaiurile.

P.S: O variantă extrem de benefică este Unguentul pentru hemoroizi HemoLift , dar și ceaiul HemoLift. Acestea acționează încă de la prima utilizare și calmează crizele hemoroidale în profunzime. În compoziția lor se regăsesc ingrediente naturale, fiind un supliment alimentar natural 100%. Cele două, ceaiul și unguentul, sunt foarte bune antiinflamatoare ale hemoroizilor. Ajută, de altfel, și dacă te confrunți cu dureri de hemoroizi, iar când sunt administrate corespunzător, te pot scăpa definitiv de boala hemoroidală.

Menținere sub control

În cazul în care hemoroizii îți dau bătăi de cap de foarte mult timp, iar tratarea lor este destul de anevoioasă, există câteva metode prin care poți tine crizele hemoroidale departe. Iată care sunt acestea:

  • Menține o igienă și un regim alimentar adecvat problemei tale.
  • Nu folosi hârtie igienică sau șervețele uscate. Acestea pot inflama zona și mai tare, provocându-ți durere și disconfort.
  • Adoptă o dietă alimentară echilibrată, care să fie bogată în fibre, pentru a evita constipația și diareea.
  • Nu te incorda când ești pe toaleta și nu te forța prea mult.
  • Evită să stai perioade îndelungate în șezut.

FAQ

Cat dureaza criza hemoroidala?

Criza hemoroidala dureaza in medie 1 saptamana dar pot fii cazuri in care se poate extinde durerea la 2 saptamani.

Concluzie

Cu toate că hemoroizii sunt tare supărători, iar crizele pe care aceștia le provoacă sunt de-a dreptul îngrozitoare, poți scăpa de ei foarte ușor, atunci când alegi tratamentul potrivit. Nu lua decizii pripite, și mai ales, nu opta pentru operații de hemoroizi, sunt destul de periculoase și complicate. Alege unguente, ceaiuri și capsule, combinate, îți vor oferi rezultate wow și o vindecare în timp record.

Dureri Hemoroizi

Lasă un comentariu