Dureri Hemoroizi

Contents

Atunci când ajunge într-un stadiu avansat, boala hemoroidală cauzează dureri uriașe, care sunt de-a dreptul insuportabile și îți creează un disconfort considerabil. Cu siguranță și tu știi că, dacă te confrunți cu dureri de hemoroizi, trebuie să găsești un tratament eficient, care să te scape de problema ta în cel mai scurt timp. Despre asta vom discuta în acest articol, iar dacă îți dorești să găsești soluția potrivită pentru tine, te invităm să parcurgi acest articol până la final! Dacă și tu te întrebi adesea cum poti scapa de hemoroizi?, acest articol este pentru tine!

Cum tratăm durerea definitiv

Durerea pe care hemoroizii o provoacă este absolut insuportabilă, mai ales dacă nu acționezi la timp. Iar dacă ajungi să ai parte și de crize hemoroidale, lucrurile sunt cu atât mai rele. Ai două variante pe care le poți aborda: cremele pentru dureri hemoroidale și ceaiul pentru dureri de hemoroizi.

Crema pentru dureri hemoroidale

Este o variantă ce are efect din exterior către interior. Dacă faci alegerea corectă, crema sau unguentul pe care l-ai ales te poate ajuta chiar de la prima utilizare, așa cum face unguentul HemoLift. De asemenea, principalul scop al acestor unguente este acela de a calma zona. Acționează în principal pentru hemoroizii externi, deoarece are acțiune din exterior către interior. De altfel, o cremă potrivită pentru tine te poate ajuta să scapi definitiv de hemoroizii externi, nu doar de durerile de moment. Noi îți recomandăm să optezi pentru unguentele naturale, pe bază de plante.

Ceai pentru dureri hemoroidale

Atunci când alegi să folosești ceai pentru hemoroizi, îi combați pe aceștia de la interior spre exterior. Ceaiurile sunt benefice în cea mai mare parte hemoroizilor interni, fiind un bun ameliorator pentru inflamația acestora. Recomandat este să optezi pentru o schemă tratament hemoroizi, și să folosești, combinate, o întreagă gamă de produse. De exemplu, unguent, combinat cu ceai, dar și capsule pentru hemoroizi. De asemenea, la fel ca și în ceea ce privește cremele pentru hemoroizi, și când vine vorba de ceaiuri, îți recomandăm tot variantele naturale, pe bază de plante.

Cum calmăm durerea hemoroizilor

Cremele și unguentele pentru hemoroizi pot fi adesea insuficiente pentru calmarea durerii pe care boala hemoroidală ți-o provoacă. De asemenea, dacă asculți și pui în aplicare sfaturile pe care noi ți le dăm, vei scăpa de hemoroizi mai repede decât crezi. Iată câteva metode prin care nu doar că poți calma durerea care nu îți da pace, dar poți, de asemenea, și să scapi definitiv de problema hemoroizilor:

  • Băi de șezut. Sunt o variantă foarte simplă și rapidă prin care îți poți calma durerea din zona rectului. Este și o modalitate relaxantă, care ajută la dezinfectarea zonei și la retragerea hemoroizilor externi. Pot fi făcute atât în vase speciale, care se așază pe toaleta, cât și direct în cadă. Le poți face simple, doar cu apă călduță, sau poți adăuga diverse ingrediente benefice tratării inflamației în apă. Am dedicat un întreg articol băilor de șezut, cum se fac, care sunt cele mai bune ingrediente pe care le poți adăuga în apă și multe altele. Află mai multe despre băile de șezut AICI! .
  • Antiinflamatoare. Le poți găsi atât sub formă de pastile, cât și sub formă de unguente și ceaiuri. Acestea ajută în special atunci când te confrunți cu crize hemoroidale și alte lucruri de acest fel. Acestea calmează durerea de moment.Unele unguente au efect de antiinflamatoare hemoroizi și pot avea o ușoară senzație de răcorire.
  • Folosește doar șervețele umede. Pentru a nu inflama zona și mai tare, este recomandat ca, atunci când mergi la baie, în loc de hârtie igienică sau alte tipuri de șervețele uscate, să folosești doar șervețele umede.

Când să apelezi la un medic pentru hemoroizi

Momentul în care știi că a venit timpul să apelezi la un medic specialist este atunci când ai încercat deja toate metodele posibile pe care le puteai încerca de unul singur, acasă. Ai încercat băi de șezut constante, unguente și creme naturiste, ceaiuri și capsule, și cu toate astea, boala hemoroidală a continuat să se agraveze, trebuie să apelezi neapărat la un medic specialist. Ca să îți dai seama de stadiul în care se află hemorozii tăi, poți caută poze hemoroizi, așa vei afla cât de gravă este sau nu afecțiunea ta.

Concluzie

Hemoroizii pot fi dureroși, deranjanți și supărători, însă cu tratamentul potrivit, poți scăpa de ei mai repede decât crezi. Informează-te și aplică din timp o schemă de tratament, doar așa vei avea parte de rezultate optime într-un timp relativ scurt.

Crize Hemoroidale

Lasă un comentariu