Germoloids Crema

Germoloids Crema

Germoloids Crema Crema Germoloids pentru hemoroizi  contine aceleasi ingrediente ca si Germoloids supozitoare si Germoloids unguent, ingrediente recunoscute pentru tripla actiune si tratarea rapida chiar si a celor mai intense simptome provocate de crizele de hemoroizi.

Unguentul si supozitoarele se folosesc pentru tratarea hemoroizilor de orice fel, interni sau externi, iar crema Germoloids este folosita exclusiv pentru tratarea hemoroizilor externi, tipul de hemoroizi cu cele mai neplacute simptome printre care se numara: senzatii de mancarime, disconfort, inflamarea zonei si chiar sangerari rosu aprins (desi sangerarea este un simptom mai adesea atribuit hemoroizilor interni, de aceea se recomanda o vizita la medic pentru a verifica daca exista si un hemoroid intern in cazul in care apar sangerari).

Cele mai votate produse imptriva hemoroizilor

Ce face crema Germoloids sa fie atat de eficienta

Lidocaina, unul dintre ingredientele principale ale unguentului, supozitoarelor si cremei Germoloids este un tip de substanta care functioneaza ca anestezic local care blocheaza semnalele dureroase din nervi si calmeaza simptomele aproape imediat dupa aplicare.

Oxidul de zinc este un astringent cu actiune rapida care ajuta la reducerea inflamatiei, uscand zona afectata si micsorand rapid hemoroidul. Pentru ca sursa de disconfort la hemoroizii externi este in principal marimea hemoroidului, odata cu reducerea inflamatiei, simptomele incep rapid sa se amelioreze.

Pe langa lidocaina si oxid de zinc, Germoloids crema contine si lubrifianti care ajuta in conditiile in care crizele hemoroidale coincid cu episoadele de constipatie. Lubrifierea zonei este in mod special importanta in conditiile in care hemoroizii sunt agravati de statul pe perioade indelungate pe closet sau scremutul puternic.

Germoloids crema se foloseste pentru tratamentul hemoroizilor externi si a mancarimii in zona anala. Acesta se administreaza extern, in zona rectala, de 4 ori in 24 de ore , de preferinta dimineata, seara si dupa fiecare scaun.

Cand nu trebuie utilizata crema Germoloids

Crema pentru hemoroizi nu trebuie utilizata la copiii de sub 12 ani, femeile gravide si femeile care alapteaza, mai putin la recomandarea doctorului.

Aceasta crema poate fi utilizata de la aparitia primelor simptome, iar pentru o eficienta maxima este chiar recomandat ca tratamentul sa fie inceput de la primele semne de disconfort.

In cazul in care simptomele nu se amelioreaza dupa 7 zile de tratament, in cazul in care simptomele sunt foarte severe sau in cazul in care apar sangerari excesive la fiecare scaun, se recomanda vizita imediata la medicul de specialitate.

Efectul Germoloids Crema se resimte imediat, ameliorand simptomele chiar de la prima aplicare, in caz contrar este posibil ca simptomele sa apara in urma existentei unei alte afectiuni ale zonei recto anale .

Germoloids Supozitoare

Hemoroeasy

Lasă un comentariu