Germoloids HC Spray Hemoroizi Cu Hidrocortizon

Germoloids hc spray

Germoloids HC SprayGermoloids HC Spray Hemoroizi cu Hidrocortizon este unul dintre cele mai eficiente produse pentru tratarea hemoroizilor externi disponibile in momentul actual pe piata. Spray-ul are efect rapid de ameliorare a simptomelor precum durerea, umflarea zonei, iritatia si mancarimea.

Ingredientele principale, hidrocortizonul si lidocaina, lucreaza impreuna pentru a reduce inflamarea, durerea si mancarimea datorita efectului analgezic al lidocainei.

[st_button button_text=”Comanda aici germoloids spray cu hidrocortizon” button_type_url=”https://www.hemoroizistop.ro/product/germoloids-hc-spray” button_alignment=”center” style=”rounded” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_opacity_slider=”” id_wrapper=”elm_593d07a9851f3″ ][/st_button]

Precautii inainte de utilizare

Prospectul trebuie citit cu atentie inainte de utilizare pentru a determina daca Germoloids HC Spray poate fi folosit in siguranta. Acest produs este recomandat pentru toate persoanele de peste 16 ani si are reactii adverse minore in cazul utilizarii gresite. Se recomanda totusi precautie in cazul persoanelor care:

 • sunt alergice la unul sau mai multe dintre ingredientele active ale Germoloids HC Spray.
 • sunt femei insarcinate sau alapteaza, caz in care produsul trebuie folosit doar dupa consultarea unui medic specialist.
 • sunt copii cu varsta sub 16 ani.
 • sunt persoane care fac in paralel un tratament cu medicamente pe baza de steroizi.
 • au leziuni sau rani la nivelul pielii in zona afectata.

Germoloids HC spray nu trebuie aplicat de mai mult de 4 ori in 24 de ore.

In caz de utilizare necorespunzatoare sau in situatii exceptionale pot aparea urmatoarele efecte secundare usoare:

 • hipersensibilitate a zonei.
 • senzatie de mancarime, amorteala sau arsura dupa aplicare.

Situatii in care se recomanda utilizarea Germoloids HC Spray hemoroizi cu hidrocortizon

Produsul sub forma de spray este recomandat pentru tratarea hemoroizilor externi, pentru hemoroizii interni este necesara folosirea unei creme, a unui unguent sau a unor supozitoare ce pot fi aplicate intern.

In mod ideal, Germoloids HC spray hidrocortizon trebuie administrat de la aparitia primelor simptome pentru a evita neplacerile cauzate de un hemoroid extern puternic inflamat.

Simptomele hemoroizilor externi sunt usor de recunoscut:

 • o inflamare a pielii la exteriorul anusului ce se prezinta sub forma de excrescenta care poate fi dureroasa sau nu, la atingere.
 • sangerare de un rosu aprins pe hartia de toaleta imediat dupa scaun.
 • senzatie de mancarime.
 • senzatie de usturime.
 • disconfort in pozitia sezut sau in timpul mersului.

Toate aceste simptome indica prezenta unor hemoroizi extern si pot fi tratate cu Germoloids HC Spray hemoroizi cu hidrocortizon prin aplicarea in zona cu probleme a solutiei sub forma de spray. Aplicarea trebuie facuta doar dupa curatarea atenta a zonei cu servetele dezinfectante, comprese cu apa calda sau hartie igienica moale fara parfum.

In mod ideal, dupa scaun si inainte de aplicarea Germoloids HC Spray hemoroizi cu hidrocortizon, se recomanda spalarea zonei sub dus, cu apa calda, fara sapun.

Pe langa actiunea ingredientelor active din Germoloids HC Spray, igiena corecta este cea mai eficienta modalitate de a trata hemoroizii externi si a preveni reaparitia simptomelor.

Germoloids Unguent Hemoroizi

Germoloids Supozitoare

Lasă un comentariu