Germoloids Supozitoare

Supozitoare Germoloids

supozitoare germoloidsGermoloids supozitoare pentru tratarea hemoroizilor interni si externi, au actiune rapida in ameliorarea simptomelor precum durerea, iritarea si mancarimea, ce fac din aparitia hemoroizilor o problema care poate afecta capacitatea de a lucra, in mod special a persoanelor care petrec mult timp in picioare sau la birou.

Supozitoarele din gama Germoloids contin oxid de zinc, un antiseptic cu rol calmant, si lidocaina, anestezic care reduce senzatia de durere si de mancarime. Pe langa efectele calmante, supozitoare folosesc si la lubrifierea canalului anal, rezolvand problema scaunelor tari.

[st_button button_text=”Click aici pentru supozitoarele germoloids” button_type_url=”https://www.hemoroizistop.ro/product/germoloids-supozitoare” button_alignment=”center” style=”rounded” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_opacity_slider=”” id_wrapper=”elm_593d07a952e14″ ][/st_button]

Pentru ca hemoroizii sunt stimulati in mod negativ de presiunea din zona afectata, efectul lubrifiant al supozitoarelor ajuta in mod indirect la preventia si reducerea simptomelor. Supozitoarele Germoloids se administreaza intern, pe cale anala, dar nu mai mult de 4 ori in 24 de ore.

Cine poate folosi supozitoarele Germoloids

Germoloids supozitoare sunt general recomandate datorita ingredientelor aproape lipsite de efecte secundare. Exista totusi precautii de utilizare pentru anumite categorii de persoane si anumite situatii exceptionale, de aceea se recomanda consultarea prospectului sau, in mod ideal, o vizita la medicul specialist inainte de inceperea tratamentului.
Medicul este in masura sa aprecieze exact daca supozitoarele pot fi folosite si pe ce durata. De asemenea, acestia pot pune un diagnostic clar, in mod special in cazul hemorizilor interni, care pot avea aceleasi simptome cu o serie de afectiuni grave precum cancerul de colon.

Precautii

In general, nu se recomanda utilizarea cremelor, unguentilor si supozitoarelor pentru tratarea hemoroizilor in cazul femeilor gravide, copiilor cu varsta sub 12 ani sau a persoanelor care sufera de leziuni deschise la nivelul zonei recto-anale.

Lista de ingrediente trebuie de asemenea studiata cu atentie pentru a evita situatiile in care persoana care urmeaza tratamentul este alergica la unul dintre ingredientele active.

O alta situatie in care nu se recomanda folosirea supozitoarelor Germoloids, acestea putand fi inlocuite cu Germoloids spray sau unguent, este situatia in care hemoroizii sunt extrem de umflati si provoaca sangerare excesiva. Astfel de hemoroizi se trateaza prin interventie chirurgicala, la cabinetul medicului de specialitate.

Efectele secundare asociate cu folosirea Germoloid supozitoare apar in cazuri exceptionale si se manifesta prin iritatii usoare pana la moderate ca intensitate a zonei anale.

Germoloids supozitoare sunt recomandate atat copiilor cu varsta de peste 12 ani, cat si adultilor, putand fi folosite inclusiv in timpul alaptarii si chiar in situatii speciale in timpul sarcinii, insa doar cu acordul medicului curent. Acestea au o actiune imediata, iar in urma tratamentului de 7 zile, simptomele dispar de obicei in totalitate, hemoroizii retragandu-se de la sine.

Lasă un comentariu