Germoloids Unguent Hemoroizi

Unguent Hemoroizi de la Germoloids

Germoloids UnguentGermoloids unguent hemoroizi este o solutie rapida pentru tratarea hemoroizilor externi sau interni, cu un continut de anestezic local care reduce senzatiile de durere si disconfort pentru a putea fi evitata situatia neplacuta in care crizele hemoroidale ameninta sa afecteze productivitatea in timpul orelor petrecute la servici.

Varianta de unguent a acestui produs are o actiune mai puternica decat varianta de Germoloids crema si se foloseste in cazul simptomelor puternice, fiind recomandata pentru tratarea hemoroizilor deja puternic inflamati. Atunci cand se incepe tratamentul timpuriu, de la primele simptome, se recomanda folosirea cremei in locul unguentului.

Vezi aici cele mai utilizate produse pentru hemoroizi !

Ingredientele active ale gamei Germoloids

Germoloids unguent hemoroizi si Germoloids crema contin o formula unica care s-a dovedit extrem de eficienta in tratarea simptomelor hemoroizilor. Combinatia de ingrediente actioneaza rapid, calmand senzatiile neplacute de mancarime si durere.

  • Oxidul de Zinc – actiunea sa astringenta calmeaza si protejeaza zona afectata, reducand inflamatia si actionand ca antiseptic.
  • Lidocaina – anestezicul care actioneaza pentru a calma durerile pe plan local si a reduce inflamatia si iritatia.

Lidocaina se deosebeste de alte ingrediente din produsele de pe piata cu rol similar prin faptul ca are cea mai rapida actiune si un risc minim de efecte secundare.

Germoloids unguent in timpul sarcinii si alaptarii

Nu exista dovezi care sa demonstreze ca produsele Germoloids prezinta vreun pericol pentru femeile insarcinate sau aflate in perioada de alaptare. Ingredientele sale active, lidocaina si oxidul de zinc, sunt insa substante demonstrate ca fiind sigure inclusiv in aceste perioade sensibile de gestatie si alaptare a unui nou nascut.

Din acest motiv, gama Germoloids este adesea solutia recomandata de medici pentru femeile gravide si femeile care alapteaza si sufera de hemoroizi provocati de constiparea din timpul sarcinii sau dupa nasterea pe cale naturala. Nu se recomanda totusi folosirea acestor produse inainte de consultarea medicului specialist.
Unguentul si crema Germoloids sunt solutiile pentru sarcina, Germoloids HC Spray contine hidrocortizon si nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii.

Preventie

Produsele din gama Germoloids pot fi utilizate pana la 7 zile, cu aplicare de 4 ori pe zi, dimineata, seara si ori de cate ori simptomele devin suparatoare.

Pentru controlarea crizelor hemoroidale se pot urma anumite sfaturi preventive:

  • evitarea constipatiei prin consumul de lichide, dar si de fructe si legume bogate in fibre.
  • evitarea folosirii hartiilor de toaleta parfumate sau a produselor de igiena care pot irita zona anala. In cazul aparitiei simptomelor timpurii precum mancarimile, se recomanda folosirea Germoloids Unguent hemoroizi sau Germoloids Crema.

Lasă un comentariu