Hemoroeasy

Hemoroeasy

hemoroeasy-hemoroiziHemoroEasy este un supliment alimentar dedicat tratarii problemelor legate de aparitia hemoroizilor sau de revenirea unor crize hemoroidale recurente.

Acest produs se deosebeste de restul produselor de gen de pe piata prin faptul ca nu este unguent sau supozitor, ci se gaseste sub forma de capsule ce se administreaza pe cale orala. Din acest motiv, HemoroEasy este mult mai simplu de administrat, inclusiv la birou sau atunci cand pacientul se afla la o cina in oras. Acest supliment alimentar este usor de folosit, este rapid si eficient.

[st_button button_text=”Vezi AICI cele mai bune produse pentru Hemoroizi” button_type_url=”https://www.hemoroizistop.ro/shop” button_alignment=”center” style=”rounded” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_opacity_slider=”” id_wrapper=”elm_593d07a907955″ ][/st_button]

Ce contine HemoroEasy?

Datorita faptului ca se administreaza pe cale orala, HemoroEasy actioneaza atat impotriva hemoroizilor interni, cat si a celor externi, spre deosebire de cremele, unguentele si supozitoarele care in general se folosesc exclusiv pentru tratarea unui singur tip de hemoroizi.

Vezi aici topul celor mai bune produse pentru hemorozi in 2018

Ingredientele principale ale acestui remediu impotriva hemoroizilor sunt un amestec de de flavonide microzate: diosmina (450 de miligrame pe pastila) si hesperidina (50 de miligrame pe pastila). Ambele substante au un rol activ in buna functionare a sistemului venos prin intarirea peretilor venelor si cresterea elasticitatii acestora. Pe langa acest efect de preventie a reaparitiei crizelor hemoroidale, ingredientele active actioneaza inclusiv pentru calmarea simptomelor deja aparute, scazand inflamatia si calmand durerea si senzatiile de mancarime.

Tehnologia de micronizare prin care sunt obtinute cele doua ingrediente din compozia HemoroEasy este recent descoperita si consta in reducerea particulelor substantelor la dimensiuni de sub 5 microni, crescand astfel viteza cu care organismul le absoarbe.

Modul de administare

In mod ideal, HemoroEasy se administreaza de la aparitia primelor simptome (disconfort, sangerari usoare, mancarimi sau prezenta hemoroizilor externi), caz in care se recomanda 2 comprimate de 2 ori pe zi timp de 3 zile.

In cazul in care criza hemoroidala este acuta, se incepe cu o doza soc de 2 comprimate de 3 ori pe zi. Simptomele se amelioreaza vizibil dupa 4 zile de tratament, putandu-se trece la doza normala de 2 comprimate de 2 ori pe zi.

Pentru preventie se poate consuma un comprimat pe zi timp de pana la 2 luni, fara nici o contraindicatie.

Avantajul acestui produs sub forma de supliment alimentar este acela ca poate fi folosit pe termen lung, inclusiv cu scop preventiv, spre deosebire de creme, unguenti sau supozitoare, care nu trebuie, conform recomandarilor de pe prospect, folosite mai mult de 7 zile.

HemoroEasy este produs de compania Ceha specializata pe suplimente alimentare Glenmark Pharmaceuticals, in conformitate cu standardele de calitate si siguranta valabile in Uniunea Europeana. Ambalajul contine 60 de comprimate ce trebuie pastrate in locuri ferite de umezeala, la temperaturi de maxim 30 grade Celsius.

Germoloids Crema

Perparation H Gel

Lasă un comentariu