Hemoroizi Externi: Tratament – Simptome – Cauze – Prevenire

Contents

O problemă supărătoare, ce afectează tot mai multe persoane, hemoroizii, provoacă un disconfort considerabil. Iar cei care suferă de aceasta afecțiune știu cât de neplăcută este. Pentru aceste persoane noi am dezvoltat un tratament de excepție, cu rezultate uimitoare și foarte rapide. Pe parcursul acestui articol vei afla o mulțime de lucruri, atât despre hemoroizii externi, cât și despre tratamentul pe care noi l-am creat special pentru tine.

Ce sunt hemoroizii Externi?

Hemoroizii externi se descriu ca fiind vene inflamate, ce apar la exteriorul anusului, mai exact în jurul acestuia. Boala hemoroidală este o afecțiune foarte dureroasă, care te poate împiedica să îți desfășori normal activitățile de zi cu zi, creează un disconfort considerabil și uneori provoacă și sângerări. Hemoroizii externi se aseamănă cu varicele, fiind destul de ușor de recunoscut, mai ales că aceștia sunt vizibili.

Cauze

Cauzele hemoroizilor externi sunt destul de multe dar, in principiu, apariția bolii hemoroidale este favorizată de presiunea care se pune asupra zonei anusului și a zonei pelviene. Presiune ce apare atunci când stăm prea mult în șezut ( la volan sau la birou etc), atunci când obișnuim să ridicăm lucruri mult prea grele și facem efort constant care ne solicită zona cu pricina, când ne încordăm atunci când suntem pe toaletă, ne abținem să mergem la baie chiar dacă avem nevoie, suferim des de constipație sau diaree etc. Hemoroizii pot apărea și din cauza sarcinii, dar și în cazul în care părinții au suferit sau suferă de hemoroizi (în ceea ce privește copiii).

Hemoroizi externi simptome

Simptomele pe care hemoroizii externi le provoacă diferă de la persoană la persoană, și de cât de gravă este situația. Când încep să își facă simțită prezența, hemoroizii îți pot provoca mâncărimi (prurit anal), care sunt însoțite și de secreții anale (le poți recunoaște foarte ușor, deoarece aceste secreții îți pătează lenjeria). De altfel, prezente sunt și durerile, care, dacă nu sunt tratate corespunzător și la timp, pot deveni insuportabile, necesitând după aceea o recuperare serioasă. Pe lângă dureri și mâncărimi, hemoroizii externi îți pot provoca și sângerări.

Factori de risc

În cazul în care nu suferi de hemoroizi, există o serie de factori de risc care influențează apariția bolii hemoroidale. Unul dintre cei mai cunoscuți și des întâlniți factori de risc îl reprezintă înaintarea în vârsta, care face ca țesutul vascular din zona anusului să devină mult mai sensibil, dezvoltându-se astfel hemoroizii.

De asemenea, dacă suferi de hemoroizi, iar aceștia continuă să se agraveze și nu folosești nici un fel de tratament, te supui unor riscuri uriașe. Riști să contactezi o infecție, care îți va lăsa semne după ce vei reuși într-un final sa o tratezi.

Diagnostic

Hemoroizii externi pot fi recunoscuți foarte simplu, în comparație cu hemoroizii interni, aceștia sunt vizibili și îi putem observa foarte ușor. Nu este nevoie să mergi la medic pentru acest lucru, de asemenea, nu ai nevoie nici de o schemă de tratament pentru hemoroizi. Pentru ca tu să fii sigur de aspectul pe care îl au hemoroizii, poți căuta câteva poze cu hemoroizi externi pe internet.

Tratament hemoroizi externi

Nu este necesar să mergi la medic pentru un tratament. Îl poți alege chiar singur. Recomandate sunt tratamentele naturiste, precum suplimentele alimentare pe bază de plante. Un tratament potrivit te poate ajuta atât când vine vorba de hemoroizi externi inflamați, hemoroizi trombozați, cât și în cazul opririi sângerării hemoroizilor

Iată câteva soluții pentru tratarea și retragerea hemoroizilor externi:

  • Cremă hemoroizi externi. Acționează din exterior către interior, fiind o alegere potrivită pentru reducerea inflamațiilor și a mâncărimilor. Un unguent foarte bun pentru hemoroizi externi este cel de la HemoLift.
  • Ceai hemoroizi externi. Sunt preferate cele făcute din plante. Atunci când sunt 100% naturale, ceaiurile aduc doar beneficii organismului.
  • Pastile hemoroizi externi. Capsulele acționează din interior, tratând hemoroizii de la rădăcină. Recomandate sunt capsulele pe bază de plante, precum cele de la HemoLift (care fac adevărate minuni în tratarea hemoroizilor).

Tratament hemoroizi externi inflamați.

Atunci când nu sunt tratați la timp, hemoroizii externi se pot inflama, provocând dureri foarte mari, sângerare și disconfort ce se resimte continuu. Pentru acest stadiu al hemoroizilor ai nevoie de un remediu care să-și facă cu adevărat efectul. Nu poți alege chiar orice, noi îți recomandăm un tratament pentru hemoroizi externi inflamati care este alcatuit din pachetul complet HemoLift. Este potrivit atât pentru hemoroizi la bărbați, la copii, cat și pentru femei. Are acțiune puternică, însă nu dăunează deloc, deoarece este făcut 100 % din plante.

Remedii hemoroizi externi și prevenție

Printre plantele pe care un medicament pentru hemoroizi trebuie să le conțină, se numără: gălbenele, coada șoricelului, urzica, etc. Aceste plante se regăsesc și în foarte multe ceaiuri, pe care, chiar dacă nu suferi neapărat de hemoroizi, este bine să le bei pentru a preveni apariția acestora.

De altfel, pentru a preveni boala hemoroidală, evită să bei alcool în exces, să mănânci alimente picante prea des, să stai foarte mult pe toaletă și să te încordezi, dar și să pui presiune pe zona anală constat.

FAQ/ Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă hemoroizi externi sunt lăsați netratați?

Există cazuri în care hemoroizi externi se retrag de la sine, însă nu toată lumea are parte de acest caz fericit. Dacă hemoroizii externi sunt lăsați netratați, iar aceștia continuă să se agraveze, poți ajunge la infecții grave și complicații.

Hemoroizii externi dispar de la sine?

Hemoroizi externi pot dispărea de la sine în unele cazuri, însă nu toată lumea are parte de asta. Doar cazurile ușoare de hemoroizi externi se pot reduce de la sine.

Hemoroizi externi se trateaza acasa?

In majoritatea cazurilor hemoroizii externi se trateaza acasa daca este urmat cu exactitate instructiunile noastre, si se folosesc produse eficiente periodic. Anul acesta cea mai buna crema pentru hemoroizi externi a fost HemoLift.

Ce se intampla daca se sparg hemoroizii externi?

Când un hemoroid trombozat devine prea plin de sânge, acesta se poate sparge. Acest lucru poate duce la o scurtă perioadă de sângerare a hemoroizilor. Rețineți că un hemoroizid trombozat va fi de obicei foarte dureros înainte să se sparga. Odată ce se sparge, probabil veți simți o senzație instantanee de ușurare datorită eliberării presiunii suplimentare din sângele acumulat.

Concluzie

Dacă ai parcurs în întregime acest articol, cu siguranță ai înțeles mai bine în ce constă boala hemoroidală și cum o poți trata. Pentru a scăpa definitiv de boala hemoroidală trebuie să alegi un tratament potrivit pentru tine.

Pentru un efect rapid și sigur, poți încerca să combini diferite produse, la fel ca și în cazul pachetului HemoLift. 

HemoLift te poate scăpa de hemoroizi acasă, poți ajunge chiar la vindecarea hemoroizilor în 48 de ore dacă îl administrezi așa cum trebuie. Pachetul conține un unguent pentru hemoroizi, capsule și ceai pentru hemoroizi. Noi îți recomandăm să le iei împreună, pentru un efect rapid și satisfăcător.

Este un supliment alimentar 100 % natural, ce nu are absolut niciun efect negativ!

Este alegerea ta! Îți dorești să scapi de hemoroizi în 48 de ore? Dacă da, comandă și tu chiar acum pachetul HemoLift, iar hemoroizii vor rămâne de domeniul trecutului.

Lasă un comentariu