[st_revolutionslider alias=”slider5″ show_info_boxes=”no” div_margin_bottom=”25″ wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_opacity_slider=”” id_wrapper=”elm_593d07aa8639b” ][/st_revolutionslider]

Hemoroizi Interni

tratamenthemoroiz interniHemoroizii se impart in doua clase: hemoroizi interni si hemoroizi externi. Dintre cele doua, hemoroizii externi sunt cei mai durerosi, insa hemoroizii interni sunt mai greu de depistat, diagnosticat si tratat.

Pentru persoanele care observa o pojghita de mucus in scaun si sange rosu aprins in vasul de toaleta sau pe hartie, exista sanse foarte mari ca acestia sa sufere de hemoroizi interni fara sa fi stiut. Hemoroizii exista la un mare numar al populatiei, dar fara a cauza probleme si ramanand asimptomatici.

Produse pentru tratarea hemoroizilor interni 2018

O serie de afectiuni si situatii pot cauza umflarea acestor hemoroizi inofensivi si aparitia problemelor:

fortarea in timpul scaunului
petrecerea unor perioade indelungate pe closet
diaree sau constipare cronica
obezitatea
sarcina
sexul anal.
Tesuturile din interiorul canalului anal sunt puternic irigate pentru a ajuta la deplasarea si eliminarea materiei fecale, iar din acest motiv, orice fel de presiune sau stres provocat acelei zone poate rezulta imediat in imflamarea sau ruperea vaselor de sange ce mai apoi se umfla (si cateodata chiar explodeaza). Acesta este principalul mod de formare al hemoroizilor interni, insa motivele pot diferi total de la un individ la altul, de aceea se recomanda intotdeauna o vizita la medicul specialist pentru un diagnostic corect, in mod special pentru ca hemoroizii interni au in comun o serie de simptome cu alte afectiuni mult mai grave ale zonei recto anale.

Lista de simptome la hemoroizi interni este in mare parte comuna cu cea a hemoroizilor externi:

mancarime sau iritatii in zona anala
sangerari nedureroase in timpul scaunului (sangele poate aparea pe hartie, in closet sau in scaun)
umflaturi in zona anala
dureri sau disconfort slab
Aceste simptome pot deveni rapid neplacute si desi, hemoroizii nu sunt deloc o afectiune cu potential periculos, ei trebuie tratati rapid pentru confortul pacientului. De asemenea, vizita la doctor se recomanda si pentru excluderea altor afectiuni ca motiv al simptomelor mai sus mentionate.

Tratament hemoroizi interni:

Pentru un tratament hemoroizi interni exista cateva tipuri de tratament, iar majoritatea sunt semi invazive datorita situarii acestora, insa toate aceste metode sunt nedureroase . De asemenea, din punct de vedere preventiv, este importanta atentia la dieta. Dieta care trebuie intotdeauna sa contina un numar suficient de fibre, cel putin 30 de grame zilnic, pentru a ajuta la mentinerea unui tranzit intestinal normal si evitarea perioadelor de constipare cronica care sunt principalii vinovati in aparitia hemoroizilor interni si externi. Consumul de apa este de asemenea foarte important, un adult sanatos de statura medie ar trebui sa consume cel putin 8 pahare de apa pe zi.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.