Contents
Aproximativ 80 % din populație se confruntă la un moment dat în viață cu apariția hemoroizilor, atât bărbații, cât și femeile. În acest articol vom vorbi pe larg despre hemoroizi la bărbați. Dacă și tu te numeri printre bărbații care suferă de astfel de probleme, vei afla din acest articol cum să scapi odată pentru totdeauna de această afecțiune, care sunt cauzele, simptomele, dar și cum să previi această afecțiune.
Ce cauzează hemoroizii la bărbați?
Hemoroizii la bărbați aparte foarte multe cauze. Iată care sunt cele mai des întâlnite:
- Obezitatea, ridicarea frecvență de greutăți, sedentarismul și statul pe scaun timp îndelungat. Toate acestea fac ca zona rectului să fie supusă unei presiuni foarte mari. În urma acestei presiuni, vasele de sânge se inflamează, favorizând apariția problemelor legate de hemoroizi.
- Constipația frecventă. Este o altă cauză frecventă care stă la baza bolii hemoroidale. Defecarea îngreunată provoacă presiune asupra zonei rectului, inflamând vasele de sânge.
- Cauze alimentare. Dacă îți place mâncarea condimentată și o consumi frecvent, trebuie să știi că este una dintre principalele cauze care provoacă hemoroizii. Alimentele pe care trebuie să le consumi într-o măsură cât mai redusă sunt cele picante. De altfel, și consumul excesiv de alcool provoacă la rândul său dilatarea vaselor de sânge în zona rectală. De asemenea, o dietă săracă în fibre și hidratarea necorespunzătoare sunt la rândul lor extrem de dăunătoare. O dietă săracă în fibre provoacă constipație, iar lipsa lichidelor în corp duc la un tranzit intestinal lent. Recomandat este să bei aproximativ doi litrii de lichide pe zi.
Care sunt simptomele hemoroizilor la bărbați?
Dacă suferi de hemoroizi, știi deja că această afecțiune se manifestă prin diferite senzații inconfortabile, uneori chiar insuportabil de dureroase. În mod obișnuit, la început, când se instalează pentru prima dată, hemoroizii se manifestă prin niște inflamații la nivelul anusului, care se pot regăsi pe interior sau exterior, dar și în ambele forme în același timp. Dacă se agravează, aceste inflamații devin tari și dureroase din cauza sângelui care se întărește în interiorul lor, căpătând o culoare ciudată de mov sau albastru.
O altă manifestare a bolii hemoroidale este pruritul anal, mai pe scurt, o mâncărime în zona rectală, care este însoțită adesea de secreții anale. Cum recunoști aceste secreții? E bine, ele pătează lenjeria și îți dau senzația de presiune în zona anusului.
Când hemoroizii ajung într-un stadiu avansat de agravare, apar durerea și sângerarea. Noi te sfătuim însă să apelezi la un medic specialist încă de la primele simptome ale hemoroizilor, indiferent de cât de ușoare sau neînsemnate ți se pare acestea. Trebuie să știi că hemoroizii nu trec de la sine, iar dacă nu îi tratezi, te supui unor complicații.
Tratamentul hemoroizilor la bărbați?
Având în vedere faptul că boala hemoroidală a devenit o afecțiune atât de des întâlnită, s-au dezvoltat de-a lungul timpului o mulțime de tratamente pentru aceasta. Destul de multe persoane apelează la intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea hemoroizilor. Însă este o procedură destul de complicată, care poate fi înlocuită foarte ușor cu tratamentele potrivite.
Produsele pentru tratarea hemoroizilor trebuie să conțină o serie de ingrediente esențiale, pentru a fi cu adevărat benefice. Ingrediente precum: acid hialuronic, extract de mușețel și sunătoare. Să cauți medicamente cu aceste ingrediente este destul de dificil, pierzi mult timp și te supui anumitor riscuri.
Pentru aveți cutii de atâta muncă, noi am dezvoltat un pachet complex pentru tratarea hemoroizilor, HemoLift. Conține trei produse: unguent, ceai și capsule. Ingredientele pe care le conțin fiind cele menționate anterior, dar și multe altele Îl poți achiziționa de pe site-ul nostru.
Prevenție
Mai mult ca sigur ai înțeles cât de neplăcut este boala hemoroidală. Așadar, alege să previi în loc să tratezi. Iată câteva sfaturi care te vor feri de apariția hemoroizilor:
- Bea multe lichide. O bună hidratare te va ajuta să ai un tranzit intestinal optim și să previi constipația și presiunea exercitată în zona rectului.
- Nu te încorda. Evită să ridici lucruri mult mai rele sau să te încordezi atunci când ești pe toaletă.
- Evită să stai foarte mult în șezut. Cu cât stai mai puțin în șezut, cu atât scazi presiunea care se pune asupra zonei anusului.
Concluzie
Alege să previi în loc să tratezi. Iar dacă nu ai prevenit problema la început, și a venit momentul să tratezi, alege o soluție completă, 100% naturală, care te va scăpa definitiv de aceste probleme, așa cum este HemoLift.
Comandă-l și tu chiar acum!