Contents
Problemele legate de hemoroizi sunt extrem de supărătoare, creând foarte multă durere și disconfort, cu atât mai mult când vorbim despre hemoroizi trombozați. Vom afla din rândurile următoare ce sunt aceștia, cum se manifestă, cum îi putem trata, și cum putem preveni apariția acestora.
Ce sunt hemoroizii trombozați?
Vorbind la modul general, hemoroizii sunt descriși ca fiind niște dilatații venoase patologice, le putem asemăna chiar și cu varicele. Aceștia își fac simțită prezența la nivelul rectului și canalui anal. Dacă nu sunt tratați la timp, hemoroizii se inflamează și ajung să reprezinte o problemă serioasă în viața noastră. Sunt de trei tipuri: interni, externi și trombozați. Când vorbim despre hemoroizi trombozați, lucrurile deja se complică. Un hemoroid trombozat apare în urma unui hemoroid extern, atunci când se creează cheaguri de sânge în interiorul umflăturilor. Sunt foarte dureroși și uneori provoacă sângerări. Mai pe scurt, hemoroizii trombozați sunt la bază hemoroizi externi care au evoluat negativ, agravându-se. Un hemoroid trombozat este un hemoroid extern, în interiorul căruia s-au format vase de sânge.
Care este cauza?
Hemoroizii trombozați apar atunci când crește presiunea vaselor de sânge din zona anusului. Atunci când se întâmpla acest lucru, hemoroizii externi se umflă și se dilată, apărând mai apoi sângerările și dureri insuportabile. Iată principalele cauze care declanșează hemoroizii: sedentarismul, sarcina, constipația, o alimentație defectuoasă, obezitatea, consumul insuficient de lichide, o dietă săracă în fibre, consumul exagerat de alcool.
Simptome
Știi că te confrunți cu hemoroizii trombozați atunci când ai simptome precum: dureri intense, uneori chiar insuportabile; senzație de mâncărime constantă; inflamație la nivelul vaselor de sânge din zona anusului, iritații și sângerări ocazionale.
Cum arată hemoroizii trombozați?
Hemoroizii trombozați sunt foarte asemănători cu hemoroizii externi. După cum ne dăm seama și după denumire, aceștia sunt situații în exterior, în jurul orificiului anal. Sunt descriși ca fiind un exces de piele piele în jurul anusului, în cele mai multe cazuri, culoarea acestora este violet sau albastru din cauza vaselor de sânge din interiorul lor
Tratament hemoroizi trombozați
Există trei metode principale prin care hemoroizii trombozați pot fi vindecați, acestea sunt: remediile naturale, tratamentul medicamentos sau chirurgia. Dacă ești în căutarea unei soluții salvatoare, noi îți recomandăm pentru hemoroizi trombozați, un tratament naturist. De asemenea, chiar dacă operația pentru înlăturarea hemoroizilor este o variantă, noi te sfătuim să nu recurgi la aceasta, deoarece hemoroizii pot fi tratați acasă fără prea mult efort, atunci când alegi tratamentul potrivit.
Alege un medicament care să aibă atât acțiune de la interior spre exterior, cât și de la exterior spre interior. Astfel, vei scăpa de hemoroizi într-un timp mult mai scurt decât te așteptai. Noi îți recomandăm un pachet special, ce conține un unguent, un supliment alimentar și un ceai antihemoroidal. Toate acestea, combinate, îți vor reda starea de bine și te vor scăpa odată pentru totdeauna de durerile insuportabile pe care hemoroizii ți le crează.
Pe lista ingredientelor din pachetul nostru, se regăsesc: acid hialuronic (acesta are rolul de a regla nivelul inflamației, vindecând astfel mai repede rănile), mușețel (are efect analgezic, antiinflamator și cicatrizant), coada șoricelului (ameliorează durerea, vindecă rănile și reduce sângerările), extract din castane sălbatice (acestea previn și combat afecțiunile ce pot apărea la nivelul vaselor sanguine), păpădia (hidratează zona, crește producția de colagen și îmbunătățește reînnoirea celulelor), diosmina și hesperidina (au rol de tonic venos, drenor limfatic și protejează vasele sanguine).
Acest tratament este un produs revoluționar, 100% natural, avizat de Ministerul Sănătății, ce are rolul de a trata hemoroizii. Pachetul include cremă, pastile și ceai, acestea previn apariția hemoroizilor, nu au efecte adverse, vindecă rănile într-un timp util, își face efectul încă de la primele administrări, funcționează atât pentru hemoroizii interni, cât și pentru cei externi, se poate folosi pentru o perioadă lungă de timp și reduce sângerările.
Alege să te vindeci definitiv de hemoroizi, comandă și tu chiar acum pachetul HEMO LIFT!
Comandă-l chiar AICI!
Tipuri de hemoroizi trombozați
Hemoroizii trombozați pot fi de două feluri:
- Hemoroizi externi trombozați, care sunt cei mai întâlniți și mai dureroși.
- Hemoroizi interni trombozați, care nu sunt la fel de des întâlniți ca hemoroizii externi, însă sunt la rândul lor extrem de dureroși și provoacă un disconfort uriaș.
Prevenție
Pentru a preveni problemele legate de hemoroizi și a împiedica apariția acestora, poți face câteva lucruri foarte simple, precum:
- Fii mai activ. Faptul că mișcarea previne constipația, dar și presiunea exercitată la nivelul vaselor sanguine este un lucru deja foarte bine cunoscut.
- Nu împinge dacă ești constipat. Să te încordezi atunci când ești pe toaletă duce la o presiune crescută asupra venelor din zona rectală, care, dacă este prezentă în mod repetat, duce la apariția hemoroizilor.
- Bea multă apă. Este recomandat să consumi zilnic 6-8 pahare cu apă și alte lichide, alcoolul este exclus.
Rezumat
Dacă ai parcurs întreg articolul, cu siguranță ai înțeles faptul că hemoroizii reprezintă o problemă serioasă, care îți poate da mari bătăi de cap, te pot supune unor dureri insuportabile și unui disconfort considerabil. Așadar, ia atitudine încă de la primele simptome, alege tratamentul potrivit pentru tine, de preferat sunt cele naturiste, precum cel pe care ți l-am recomandat noi (îl găsești AICI). Este important să știi însă că, nu trebuie să te lași copleșit de durerea pe care hemoroizii ți-o crează, la fel ca orice altă problemă, există o soluție și pentru aceasta.
Intrebari Frecvente
Hemoroizii trombozați dispar de la sine?
Având în vedere faptul că hemoroizii trombozați sunt de fapt hemoroizi într-o stare mai avansată, nu, nu dispar de la sine. Dacă ai ajuns în stadiul în care te confrunți cu hemoroizii trombozați, trebuie să mergi de urgență la medic și să urmezi un tratament potrivit organismului tău.
Cum știu dacă mă confrunt cu hemoroizi trombozați?
Dacă observi în zona anusului mici săculeți de culoare violet sau albastru, ai dureri puternice, disconfort și mâncărime în zona respectivă, iar uneori te alegi chiar și cu sângerări, cel mai probabil te confrunți la rândul tău cu hemoroizi trombozați.