Perparation H Gel

[st_row id_wrapper=”elm_593d07a8d7970″ ][st_column span=”span12″ id_wrapper=”elm_593d07a8d7927″ ][st_text wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_opacity_slider=”” id_wrapper=”elm_593d07a8d78d8″ ]Perparation H gel

preparation H gelHemoroizii sunt o problema ce poate afecta persoanele de orice sex si aproape orice varsta. Acestia pot aparea pe neasteptate, iar o criza hemoroidala puternica poate afecta inclusiv calitatea vietii de zi cu zi sau capacitatea de munca a persoanelor care sufera de aceasta problema. Pentru o solutie rapida si eficienta, Preparation H Gel foloseste ingredientul activ cel mai des recomandat in tratarea hemoroizilor externi si a iritatiilor in zona recto anala: hamamelis sau floarea de iarna.

[st_button button_text=”Click AICI pentru Preparation H Gel” button_type_url=”https://www.hemoroizistop.ro/product/preparation-h-clear-gel” button_alignment=”center” style=”rounded” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_opacity_slider=”” id_wrapper=”elm_593d07a8d7871″ ][/st_button]

Cum functioneaza ingredientul activ al Preparation H Gel

Hamamelisul este un ingredient recunoscut pentru actiunea sa antiinflamatorie si este recomandat in numeroase afectiuni ce au de a face cu inflamatia pielii. Acesta actioneaza prin uscarea celulelor cu care intra in contact, fortand astfel hemoroidul sa isi micsoreze rapid dimensiunea si calmand toate simptomele neplacute produse de acesta. Ingredientul activ din Preparation H gel joaca triplu rol in actiunea impotriva hemoroizilor:

  • usuca hemoroidul, micsorandu-l rapid si astfel ameliorand senzatia de disconfort din timpul mersului sau statului pe scaun.
  • usureaza senzatia de arsura sau mancarime asociata hemoroizilor externi.
  • lubrifiaza zona pentru scaune mai usoare ce nu afecteaza sau agraveaza conditia hemoroizilor deja existenti.

Igiena este de maxima importanta pentru efectul Preparation H Gel

Tratamentul hemoroizilor trebuie sa inceapa in primul rand cu o igiena riguroasa pentru a proteja zona de alte inflamatii sau iritatii. Pentru aplicarea gelului:

1. Se spala mainile cu mare atentie sau chiar cu dezinfectant in cazul in care acesta este disponibil. In caz contrar se poate utiliza un sapun antibacterian.

2. Se spala zona in care gelul va fi aplicat cu multa atentie si atingeri usoare care sa nu agraveze simptomele.

3. Produsul se aplica dupa fiecare scaun, de cate ori este nevoie pentru a ameliora simptomele.

4. Se poate aplica fie extern, fie intern in canalul anal cu ajutorul varfului special disponibil in amblaj.

In general simptomele dispar rapid dupa primele cateva utilizari ale Preparation H Gel, in caz contrar, daca problema persista, se recomanda vizita la medic deoarece simptomele hemoroidale pot fi comune cu simptomele altor afectiuni mai grave ale colonului.

[/st_text][/st_column][/st_row]

Hemoroeasy

Dureri Anale

Lasă un comentariu