Poze Hemoroizi Interni si Externi: Inainte Si Dupa Tratament

Simți disconfort în zona anală? Ai dureri și observi sângerări la defecație? Cel mai probabil te-ai ales cu boala hemoroidală.

Cum îți dai seama singur dacă ai hemoroizi? Ei bine, aceștia au un anumit aspect și caracteristici. Pe parcursul acestui articol îți vom explica pe larg despre fiecare tip de hemoroizi și îți vom arăta și poze.

Nu ti fa griji! Iti aratam exact cum ii poti trata cu usurinta la domiciliul tau!

Poze hemoroizi externi înainte și după tratament

Noi îți recomandăm să optezi pentru suplimentele alimentare naturale, care au o rata de eficienta de 95%. Cele pe bază de plante sunt printre cele mai bune.

Un pachet complex, ce vindecă problemele cu hemoroizii într-un timp record este HemoLift.

Hemoroizii externi sunt foarte asemănători cu fisurile anale.

Hemoroizii externi au simptome precum: iritație, prurit anal, durere și disconfort. De asemenea, pot apărea și sângerări în momentul defecației. Dacă observi că sângerarea este persistentă, du-te îndată la medic. Atunci când boala hemoroidală se agravează, hemoroizii se trombozează. Ei capătă o culoare de albastru-violet.

Hemoroizii trombozați sunt hemoroizi externi în interiorul cărora s-au format cheaguri de sânge, fluxul sanguin fiind întrerupt. Atunci când hemoroizii trombozați se vindecă, în urma lor rămân niște excrescențe, care, în cazul în care deranjează, pot fi îndepărtate chirurgical.

În imaginea atașată poți vedea cum arată hemoroizii, atât înainte, cât și după tratament. Imaginea te poate ajuta să descoperi dacă și tu suferi de hemoroizi externi sau nu.

Poze hemoroizi interni înainte și după tratament

Hemoroizii interni sunt localizați în interiorul rectului. În comparație cu hemoroizii externi, cei interni sunt mai rar întâlniți. În mod normal, hemoroizii interni nu provoacă durere, însă atunci când se agravează, aceștia provoacă dureri uriașe, disconfort acut, mâncărime, inflamație în jurul anusului și chiar și sângerări. Hemoroizii interni nu sunt vizibili.

Persoanele care suferă de hemoroizi interni au însă un uriaș avantaj. Ele pot opta pentru medicamente și suplimente alimentare eliberate fără rețetă. Pentru a nu te supune nici unui risc, noi îți recomandăm să optezi pentru produsele naturale, din plante. Pachetul complet HemoLift este un adevărat aliat împotriva hemoroizilor. Te poate ajută să scapi de ei chiar și în mai puțin de o săptămână. De altfel, o vizita la un medic specialist, care să îți dea un diagnostic corect nu strică niciodată.

Exista mai multe stadii de dezvoltare și agravare a hemoroizilor interni. De aceea este important să mergi la medic pentru un consult amănunțit. Iată care sunt cele 4 stadii:

  • Stadiul I: Hemoroizii interni sângerează, însă rămân în interiorul rectului.
  • Stadiul II: Unii hemoroizi interni prolabează (ies în afara anusului), reducându-se spontan.
  • Stadiul III: Hemoroizii de gradul III prolabează, însă nu își revin de la sine. Aceștia pot fi împinși înapoi în rect.
  • Stadiul IV: Hemoroizii de gradul IV reprezintă cea mai avansată și gravă formă de hemoroizi interni. Aceștia sunt ireductibili (rămân în afara anusului chiar și în ciuda eforturilor de a fi împinși înapoi manual).

Hemoroizii interni se pot trata prin mai multe feluri, cele mai populare sunt: unguentele, pastilele, compresele și supozitoarele.

În videoclipul atașată poți vedea și cum arata hemoroizii, atât înainte, cât și după tratament.

În unele cazuri, hemoroizii se pot vindeca de la sine, dar sunt extrem de putine cazuri. Însă dacă simptomele persistă și devin din ce în ce mai dificile, este cazul să începi o schema de tratament.

Vindecare hemoroizi în 48 de ore

Retragerea hemoroizilor externi

Lasă un comentariu