Preparation H unguent

Preparation H unguent

preparation H unguentPreparation H este un nume cunoscut in domeniul tratarii si calmarii zonelor de piele uscata iritata sau cu mancarimi nu doar in zona anala, ci in orice parte a corpului. Preparation H unguent se foloseste in principal pentru tratarea crizelor hemoroidale si se deosebeste de restul produselor disponibile pe piata in momentul actual prin faptul ca are un continut de ingrediente 100% naturale, putand fi folosit inclusiv de femeile insarcinate sau care alapteaza.

Vezi aici toate produsele recomandate !

Cum functioneaza

Preparation H unguent actioneaza in 3 moduri pentru a calma imediat pielea iritata:

  • hidrateaza zona anala (sau alte zone cu probleme).
  • calmeaza senzatia de mancarime.
  • este absorbit rapid in piele, evitand astfel problemele care apar la folosirea altor creme, precum patarea lenjeriei sau senzatia de disconfort.

Ingredientul principal

Preparation H unguent are la baza uleiul de ficat de rechin, folosit pentru efectele sale calmante asupra pielii de sute de ani. Efectul acestui ingredient este acela de emolient care lubrifiaza, hidrateaza si in acelasi timp acopera pielea zonei cu probleme prevenind reaparitia simptomelor pana la urmatoarea administrare.

Pe langa uleiul de ficat de rechin, unguentul contine si extract de celule de drojdie, ingredient cu rol analgezic si calmant.

Avantajele unguentului Preparation H

Unguentele pentru tratarea hemoroizilor au avantajul ca pot fi aplicate usor, de cate ori este nevoie, avand mult mai putine contraindicatii decat supozitoarele, care in general pot fi administrate de maxim 4 ori/zi. Pentru tratarea hemoroizilor externi, Preparation H unguent este solutia ideala datorita ingredientelor naturale care fac produsul sigur de utilizat inclusiv pentru femeile gravide sau care alapteaza.

Mod de aplicare

Unguentul Preparation H se aplica in zona afectata de pana la 4 ori pe zi. Se poate aplica atunci cand simptomele devin mai puternice sau se poate aplica preventiv seara, dimineata si dupa fiecare scaun.

Unguentul poate fi folosit inclusiv pentru tratarea hemoroizilor interni, cu ajutorul aplicatorului.

Pentru aplicarea interna:

1. Se spala mainile cu atentie, folosind sapun sau servetele/solutie dezinfectanta.
2. Aplicarea se face dupa ce persoana care urmeaza tratamentul a avut scaun.
3. Se scoate capacul aplicatorului si acesta se ataseaza tubului.
4. Strangand tubul, se umple aplicatorul cu unguent apoi acesta se lubrifieaza atent cu ajutorul unui lubrifiant pe baza de apa.
5. Aplicatorul se introduce in anus aproximativ 2 cm.
6. Se strange tubul de Preparation H unguent aplicand astfel o cantitate mica de produs.
7. Se recomanda a nu se avea scaun in primele 3-4 ore dupa aplicarea interna a unguentului Preparation H pentru a da timp ingredientelor active sa actioneze in zona cu probleme.

Anusol Plus HC Unguent

Germoloids Unguent Hemoroizi

Lasă un comentariu