Preț operație hemoroizi

Contents

Când vine vorba de un preț pentru operație hemoroizi, nu îți putem da ceva foarte clar. Mai ales că tarifele diferă de la clinică la clinică, și de la oraș la oraș. Însă îți putem oferi niște aproximări, și câteva liste de prețuri ale celor mai cunoscute clinici. Așadar, dacă îți dorești să aflii mai multe detalii despre prețurile operațiilor pentru hemoroizi, parcurge acest articol până la final! Te asigurăm că vei beneficia de o mulțime de informații utile.

Listă prețuri

Așa cum am spus și mai sus, prețurile pot fi foarte diferite de la o clinică la alta, iar acest lucru este influențat de foarte mulți factori. Factori precum: locația și orașul în care se regăsește o anumită clinica, prestigiul și medicii acesteia, și multe altele. Iată care sunt prețurile celor mai cunoscute clinici din țară:

Ligaturarea hemoroizilorScleroterapieTerapia coagulăriiLigatura arterei hemoroidaleHemoroidectomiaHemoroidopexia
MedLife
Regina Maria
Proctoline
Sanador
Medicover
Spital de stat

Preț operație hemoroizi externi

Prețul pentru o operație hemoroizi externi variază, în funcție de mai multe lucruri și circumstanțe. În primul rând, cu cât intervenția chirurgicală este mai modernă și mai complexă, cu atât prețul crește. Un alt diferențiator important de preț este anestezia. O intervenție fără anestezie are un preț mai redus, comparativ cu una care are nevoie de anestezie locală sau generală (cele cu anestezie generală sunt în cea mai mare parte a cazurilor și cele mai scumpe).

În fond, este important să știi că prețurile pornesc, în principiu, de la suma de 1.000 de lei. Iar în funcție de anumite lucruri, prețul poate crește.

Preț operație hemoroizi interni

Procedurile chirurgicale pentru hemoroizi interni sunt mai complicate decât cele pentru hemoroizi externi, deoarece doctorul pentru hemoroizi folosește diferite aparaturi cu ajutorul cărora examinează mai întâi zona, după care, trece la intervenția propriu-zisă. În principiu, lucrurile stau la fel ca la hemoroizii externi în ceea ce privește prețul. Cu cât operația este mai grea, cu atât este și mai scumpă. O operație pentru hemoroizi interni fără anestezie va fi mult mai ieftină, iar cele cu anestezie, fie ea locală sau generală, vor avea un preț mult mai ridicat. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale cu anestezie, prețurile pot chiar să treacă de suma de 6.000 de lei.

Faptul că aceste operații sunt destul de costisitoare, te va face să te gândești de două ori înainte să iei această decizie. În plus, și în ceea ce privește perioada de recuperare după operația de hemoroizi lucrurile nu stau prea bine, deoarece există un grad ridicat de risc de a contacta diferite infecții și de a avea parte de complicații.

Concluzie

Operațiile pentru hemoroizi nu sunt deloc niște proceduri simple, chiar și în urma intervențiilor care nu necesită anestezie pot apărea complicații destul de urâte. Există câteva simptome care sunt normale după operația de hemoroizi (precum sângerarea hemoroidala și durerile în zona anală și în cea pelviană, mâncărime și disconfort), însă există și simptome care sunt anormale și în urma cărora ar trebui să contactezi imediat un medic (precum imposibilitatea de a defeca, dureri mult prea rele, insuportabile chiar, reapariția hemoroizilor).

Da, într-adevăr, chiar dacă recurgi la o operație pentru hemoroizi, aceștia își pot face din nou apariția după intervenția chirurgicală. De aceea, o variantă mai bună de a scăpa de tratament o reprezintă tratamentele pe bază de plante, poți încerca un tratament pentru hemoroizi externi, dar și pentru hemoroizi interni. Le vei găsi adesea sub formă de unguente, creme, capsule, pastile, ceaiuri, siropuri și supozitoare.

P.S: Tratamentele naturale pentru hemoroizi pot face adevărate minuni, mai ales atunci când le administrezi combinate (ceai, unguent și capsule în același timp).

Recuperare operație hemoroizi

Dietă pentru hemoroizi

Lasă un comentariu