Remedii naturiste hemoroizi

Contents

Hemoroizii sunt o afecțiune cu care se confruntă peste 50% din populația lumii. Cu hemoroizii au de-a face atât adulții, bărbații și femeile, cât și cei mici. Cu toate că pare greu de crezut, există și hemoroizi la copii.

Pe piață există o mulțime de tipuri de tratamente pentru hemoroizi. În primă fază sunt recomandate leacuri băbești pentru hemoroizi. Pe acestea le poți achiziționa și administra de unul singur, nu au nevoie de prescripție medicală și sunt și foarte sigure. Deoarece sunt făcute din plante, tratamentele naturiste pentru boala hemoroidală nu au nici un fel de reacții adverse sau alte lucruri de acest fel. Recomandat este să asculți întotdeauna sfaturi de la specialiști pentru un tratament naturist de hemoroizi, asta în cazul în care nu știi ce să iei, nu lua niciodată ceva după ureche.

Remedii naturiste hemoroizi

Faptul că peste jumătate din populația lumii suferă mai devreme sau mai târziu de boala hemoroidală este un lucru absolut îngrozitor. Având în vedere că oricine poate suferi de hemoroizi, putem spune că această boală nu iartă pe nimeni. 

Nici tratamentele prescrise de medici nu sunt chiar “domoale”. Unele dintre ele pot fi mult prea puternice și pot dăuna în loc să vindece. De aceea, cea mai bună alegere pentru tine este un tratament naturist de hemoroizi.

Acționează blând, însă au o putere mare de vindecare. Putem spune chiar că tratamentele naturiste sunt soluția ideală în vindecarea bolii hemoroidale. Ba chiar mai mult, dacă alegi tratamentul naturist potrivit, poți scăpa de hemoroizi chiar și în mai puțin de 5 zile. Sună wow, dar poate deveni posibil!

Remedii eficiente

Dacă ai nevoie de un tratament naturist pentru hemoroizi externi, remediile din plante sunt ceea ce ai nevoie. Fie ca te confrunți cu hemoroizi trombozați, sau hemoroid care sângerează, un tratament pe bază de plante te va vindeca mai repede decât crezi! Două tipuri de tratamente naturiste foarte des folosite și care dau rezultate excelente sunt ceaiurile și unguentele. Există câteva plante a căror extract se regăsește în compoziția cremelor și în ceaiuri. Pe lângă clasicul extract de gălbenele, de coada șoricelului, urzică și altele de acest fel, există și produse pe care le poți consuma exact așa cum sunt, fără să se regăsească în vreun medicament. Iată două dintre acestea:

  • Sâmburi de măslină. Știai ca sâmburii de măslină sunt digerați de către organism? Aceștia acționează la purificarea sângelui, revigorarea circulației sanguine, revitalizarea pielii și eliminarea impurităților din organism, ajută și la tranzitul intestinal, ajutând stomacul și colonul. Toate aceste beneficii pe care sâmburii de măsline ți le aduc atunci când îi înghiți ajută la tratarea și îmbunătățirea stării hemoroizilor.
  • Uleiul de ricin. Cu siguranță ai auzit și tu de uleiul de ricin. Calitățile acestuia sunt însă menționate cel mai des în tratamentele pentru îngrijirea părului și a unghiilor. Puțini știu cât de multe beneficii poate aduce uleiul de ricin în tratarea hemoroizilor. Acesta poate acționa atât din exterior, cât și din interior. În ceea ce privește acționarea din exterior, uleiul de ricin se poate aplica prin tamponare pe zona cu hemoroizi, metoda trebuie folosită în fiecare seară timp de câteva săptămâni. Când vine vorba despre acțiunea din interior, o linguriță de ulei de ricin poate crea un ușor efect laxativ, lucru foarte bun atunci când te confrunți cu constipația.

Prevenție

Întotdeauna este mai bine să previi în loc să tratezi. Așadar, ai grijă de sănătatea ta și ține cont de câteva lucruri simple pentru a nu avea niciodată de-a face cu boala hemoroidală. Iată câteva sfaturi de care să ții cont, cu ajutorul cărora vei fi ferit de dureroșii hemoroizi:

  • Bea minim doi litri de apa pe zi;
  • Adopta o dieta bogată în fibre;
  • Evita mâncarea picantă;
  • Evita consumul excesiv de alcool;
  • Nu te incorda când ești pe toaleta și nici nu te abține;
  • Nu ridica lucruri prea grele;
  • Evita sa stai pe scaun perioade îndelungate de timp.

Concluzie

Dacă totuși te-ai ales cu ghinionul de a avea hemoroizi, și ești în căutarea unui tratament care să își facă efectul în timp record în timp ce îți ameliorează durerile, caută remedii naturiste pentru hemoroizi, ele sunt tratamentele care te vor ajuta să te vindeci în adevăratul sens al cuvântului.

Schemă tratament hemoroizi

Exerciții pentru hemoroizi

Lasă un comentariu